Relatie coaching of Relatietherapie Groningen

Je relatie herstellen

Je houdt van elkaar, maar kunt je de laatste tijd niet meer met elkaar verbinden. Soms groeien mensen zelfs zo uit elkaar dat ze gaan scheiden. Met relatietherapie of relatie coaching probeer je jullie relatie te herstellen of op een goede manier uit elkaar te gaan. Relatietherapie Groningen is ervoor om te onderzoeken of jullie bij elkaar passen en welke weg jullie relatie in kan slaan.

Wanneer relatietherapie?

Er kunnen meerdere aanleidingen zijn om samen in relatietherapie te gaan. Dat kan al wanneer je je er zorgen over maakt of in een sleur dreigt terecht te komen. In andere gevallen is de aanleiding voor de problemen duidelijker. Een van de twee is vreemd gegaan, jullie zijn seksueel uitgekeken op elkaar of er zijn andere spanningen die de relatie beïnvloeden.

Elkaar weer aankijken met relatietherapie

Bij relatietherapie leren we je jezelf en de ander onder ogen komen. Hierdoor geven we je de controle en mogelijkheden om in bepaalde situaties anders te reageren. Je zal met mildere en zachtere ogen naar de ander kijken en elkaar weer meer begrijpen.

Communicatie is de beste relatiecoach

Tijdens de relatietherapie zal je erachter komen dat communicatie een essentieel onderdeel is van jullie relatie. Bij een vastgelopen communicatiepatroon begrijpen jullie elkaar niet goed en ontstaat er frictie. Communicatie is niet alleen wat je zegt, maar vooral ook hoe je het zegt en wat je daarbij voelt en kan merken wat de ander voelt. Samen met Psycholoog Groningen gaan we aan jullie relatie werken en onderzoeken of en hoe jullie samen verder kunnen.

Toch uit elkaar?

Het is ook mogelijk dat jullie al te ver uit elkaar liggen en een scheiding nadert. Ook hierbij is het verstandig om met een relatietherapeut te praten om de relatie op een gepaste manier af te ronden. Vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn, kunnen we helpen om een plan te maken waarmee jullie verder kunnen.

Wil je aan je relatie werken?

Neem contact op met Psycholoog Groningen. We helpen jou en je partner om aan je relatie te werken. Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 16 uur voor een afspraak: 050 – 205 0088 of stuur een e-mail >