Relatie coaching of Relatietherapie Groningen?

Je houdt van elkaar, maar kunt je de laatste niet meer in elkaar vinden. Soms groeien mensen zelfs zo uit elkaar dat ze gaan scheiden. Met relatietherapie of relatie coaching probeer je jullie relatie te herstellen. Relatietherapie Groningen is dicht bij jullie huis en kan jullie relatie sterker maken.

Wanneer relatietherapie?

Er kunnen meerdere aanleidingen zijn om samen in relatietherapie te gaan. Dat kan al wanneer je je er zorgen over maakt of in een sleur dreigt terecht te komen. In andere gevallen is de aanleiding voor de problemen duidelijker. Een van de twee is vreemd gegaan, seksueel uitgekeken op elkaar of er zijn andere spanningen die de relatie beïnvloeden.

Elkaar weer aan kijken met relatietherapie

Bij relatietherapie leren we je jezelf en de ander onder ogen komen. Hierdoor geven we je de controle en mogelijkheden om in bepaalde situaties anders te reageren. Je zal met mildere en zachtere ogen naar de ander kijken en elkaar begrijpen.

Communicatie is de beste relatiecoach

Tijdens de relatietherapie zal je erachter komen dat communicatie een essentieel onderdeel is van jullie relatie. Bij een vastgelopen communicatiepatroon begrijpen jullie elkaar niet goed en ontstaat er frictie tussen jullie. Samen met psychologenpraktijk Groningen gaan we aan jullie relatie werken.

Toch uit elkaar?

Het is ook mogelijk dat jullie al te ver uit elkaar liggen en een scheiding nadert. Ook hierbij is het verstandig om met een relatietherapeut te praten om de relatie op een gepaste manier af te ronden. Vooral wanneer er kinderen bij betrokken zijn, kunnen we helpen om een gepast ouderschapsplan te maken en deeltijd ouderschap vormgeven.

Wil je aan je relatie werken?

Neem contact op met Psycholoog Groningen. Onze therapeuten helpen jou en je partner om aan je relatie te werken. Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 16 uur voor een afspraak: 050 – 205 0088 of stuur een e-mail >

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

X