Clienten vertellen

Psycholoog
5 / 5 sterren - Wat ik heel fijn vind aan Dea is haar rust en toegankelijkheid. Bij jou durf ik mijn schild te laten zakken zonder dat ik bang hoef te zijn dat je iets met me doet. Ze geeft mij bruikbare tools en aanknopingspunten als ik ergens niet uit kom. Dea verstaat haar vak en is uiterst professioneel. Ze weet precies wanneer ze moet helpen en wanneer ze je zelf even laat zoeken.
Psycholoog
4 / 5 sterren - Haar rustige uitstraling en luisterende oor maken dat je je snel op je gemak voelt. Dea weet met haar behandeling die zij specifiek aanpast op iedere persoon precies de kern te raken. Je bent altijd welkom, met een traan, en met een lach. De sessies kunnen soms natuurlijk moeilijk zijn, maar er kan ook af en toe gelachen worden. Ik ben in ieder geval heel goed geholpen!
Psycholoog
4 / 5 sterren - Door haar kalme uitstraling voelde ik me bij Dea direct op mijn gemak. Door goede vragen te stellen hielp ze me om situaties beter te begrijpen of in een ander licht te zien. Ik heb veel aan onze gesprekken samen gehad en kan haar zorg aanraden. Bij Dea ben je in goede handen.
Psycholoog
5 / 5 sterren - Een altijd zeer rustige en welcoming sfeer, waardoor het heel gemakkelijk is om openlijk te spreken. Het voelt niet alleen als het oplossen van problemen, maar meer als een open gesprek.
Psycholoog
5 / 5 sterren - Dea helped me a lot to get my thoughts and feelings together and to understand myself a little bit better. With her aid i managed to get through some difficult times and she didn't give up on me even when i was about to. Smart, professional and a delightful personality.
Psycholoog
4 / 5 sterren - Dea heeft me zelf uit laten puzzelen door goed te luisteren en door vragen te stellen waarom ik in sommige situaties vastliep en gaf me zo de "tools" hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Dank je nogmaals voor dat.

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

X