Clienten vertellen

Psycholoog
5 / 5 sterren - Anneke heeft mij met zorg behandeld en mij de weg de laten zoeken, en inmiddels gevonden, waar ik naar toe wilde gaan. Ik vind het fijn dat ik het gevoel heb dat ik het zelf heb gedaan. Slecht met sturing en aanwijzingen van Anneke sta ik nu waar ik wil staan. Kundig en professioneel!
Psycholoog
4 / 5 sterren - Haar vriendelijke en rustige uitstraling maakte het mij makkelijk om mijn emoties op tafel te leggen. Zij heeft mij geholpen om keuzes te maken binnen een moeilijke pijnlijke situatie. Heel opvallend waren de nieuwe inzichten die ik over mezelf heb gekregen. Ze heeft mij op een hele andere manier naar mezelf laten kijken, en daarmee ben ik erg geholpen voor in de toekomst.
Psycholoog
4 / 5 sterren - Een zeer rustige, open en toegankelijke psycholoog. Heel vriendelijk en nuchter. Een luisterend oor, zorgvuldig, heel betrokken en goede adviezen. Goede inleving in de situatie. Goede uitleg van het behandelplan en een heldere methode die zeer accuraat is gebleken.
Psycholoog
5 / 5 sterren - Prettige en resultaat-gerichte behandeling, menselijk en mild in de omgang.
Psycholoog
5 / 5 sterren - Karin stelde me op mijn gemak en gaf waardevolle feedback, die ik in mijn dagelijks leven goed kan gebruiken.Ik voelde me altijd gerespecteerd en geaccepteerd, wat me hielp mijn zelfacceptatie te vergroten.
Psycholoog
4 / 5 sterren - Roel heeft mij het afgelopen jaar zeer goed geholpen. Hij was een luisterend oor en gaf mij goede adviezen waar ik echt wat aan heb gehad. De manier hoe Roel werkt heb ik als zeer prettig ervaren. Hij stelt je op je gemak en heeft mij een andere manier van denken laten ervaren. Roel nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp!

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Afspraak
X